Trimite pe  
close

Trimite

Poti trimite la maxim 5 prieteni simultan

Ghimbirul

1668 vizite
1 comentariu

Nota 4.34 din 33 voturi

Nota 4.34/5 din 33 voturi

 

Stiati ca? : Ghimbirul

Ghimbirul

Ghimbirul este o planta erbaceeoriginara din regiunile tropicale ale Asiei. In bucatarie se foloseste doar partea subterana, rizomuk, cu forme neregulate si cu coaja alb-galbuie. Pulparizomului se poate folosi proaspata, caramelizata sau pulbere pentru aromatizarea mancarurilor, sosurilor si a dulcilor. Are un gust picant, dar delicat, aromat,cu note de lamaie.
Ghimbirul

Comentarii la Reteta culinara:
Ghimbirul

Ghimbirul
   Postat de Ioana la 23.01.2012, 13:42
De curand mi-am cumparat ceai cu ghimbir si pe lanaga faptul ca miroase incredibil de bine are unn gust irezistibil.
Adauga un comentariu
Reteta zilei
Reteta Capsuni in ciocolata: 1. Fulgii de ciocolata neagra se topesc la bain marie pana devin o crema uniforma....
citeste mai mult
Intrebarea zilei

Newsletter Proretete.ro


Nume


E-mail


SEO