Trimite pe  
close

Trimite

Poti trimite la maxim 5 prieteni simultan

Carnea de miel

1377 vizite
1 comentariu

Nota 4.25 din 35 voturi

Nota 4.25/5 din 35 voturi

 

Stiati ca? : Carnea de miel

Carnea de miel

Carnea de miel, foarte moale si destul de grasa, trebuie consumata proaspata, de preferat in perioada cuprinsa intre lunile ianuarie si iunie? Fragezimea carnii este datorata varstei animalului, care se sacrifica pana sa implineasca un an, fiind hranit numai cu lapte matern. 
Carnea de miel

Comentarii la Reteta culinara:
Carnea de miel

Carnea de miel
   Postat de Petronela la 20.01.2012, 20:43
Carnea de miel nu-mi place.
Adauga un comentariu
Reteta zilei
Reteta Capsuni in ciocolata: 1. Fulgii de ciocolata neagra se topesc la bain marie pana devin o crema uniforma....
citeste mai mult
Intrebarea zilei

Newsletter Proretete.ro


Nume


E-mail


SEO