Articole din categoria Retete de post

Mucenici muntenesti

Mucenici muntenesti

Reteta Mucenici muntenesti de post: se fac din aluatul de paine colacei in forma de opt. Se pun in tava tapetata cu faina si se lasa sa creasca. Se ung cu ou si se coc la foc......
postat la : 20 ianuarie 2012
9380 vizite
7 comentarii
Detalii
Conopida rumenita

Conopida rumenita

Reteta Conopida rumenita: Conopida se spala si se lasa in apa vreme de 30 min. Se pune la rumenit in ulei incins, impreuna cu boablele de mustar, timp de 3 minute, la foc mare. Se......
postat la : 11 aprilie 2011
2609 vizite
1 comentariu
Detalii
Rahat cu aroma de citrice

Rahat cu aroma de citrice

Reteta Rahat cu aroma de citrice: Amidonul se dizolva intr-un pahar cu apa rece si se amesteca bine pentru a evita formarea de cocolosi. Intr-o oala, se toarna restul de apa, apoi......
postat la : 11 aprilie 2011
3048 vizite
2 comentarii
Detalii
Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor

Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor

Reteta Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor: Se caleste pe rand in ulei, ceapa, morcovul, ardeiul, rosiile si orezul; se adauga patrunjelul si telina, se potriveste de sare,......
postat la : 11 aprilie 2011
3048 vizite
3 comentarii
Detalii
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Reteta Clatite cu gem : Se amesteca ingredientele pana obtinem o pasta de consistenta unei smantani subtiri. Se coc intr-o tigaie de teflon, unsa cu ulei. Din cauza absentei oului,......
postat la : 11 aprilie 2011
2327 vizite
4 comentarii
Detalii
Piftele de post

Piftele de post

Reteta Piftele de post : Cartofii, se spala bine si se fierb in coaja. Pentru piftelele de post cartofii trebuie fierti in coaja, deoarece astfel ei vor fi mai lipiciosi si nu este......
postat la : 11 aprilie 2011
3477 vizite
2 comentarii
Detalii
Fasole batuta cu snitel

Fasole batuta cu snitel

Reteta Fasole batuta cu snitel : Snitelele din soia se pun in apa fierbinte cu 1 lingura de concentrat de legume si se fierb in oala acoperita, la foc mic, timp de 30 de minute. Se......
postat la : 11 aprilie 2011
2232 vizite
3 comentarii
Detalii
Tarta de caise

Tarta de caise

Reteta Tarta de caise: Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Se pregateste un aluat din faina, margarina, 100g zahar si apa. Se framanta bine si se pune la rece,......
postat la : 11 aprilie 2011
2521 vizite
4 comentarii
Detalii
Mazare cu ciuperci si orez

Mazare cu ciuperci si orez

Reteta Mazare cu ciuperci si orez : Se caleste ceapa in ulei incins, se toarna 0,5 l apa si se adauga mazarea, orezul, ciupercile taiate, sarea, piperul. Se lasa la fiert la foc......
postat la : 11 aprilie 2011
2672 vizite
7 comentarii
Detalii
Gogosi cu cartofi

Gogosi cu cartofi

Reteta Gogosi cu cartofi: Se coc cartofii in coaja, apoi se curata si se dau pe razatoarea marunta. Separat se face un aluat obisnuit din 200 g faina, jumatate de cubulet drojdie,......
postat la : 11 aprilie 2011
4969 vizite
4 comentarii
Detalii
Reteta zilei
Reteta Capsuni in ciocolata: 1. Fulgii de ciocolata neagra se topesc la bain marie pana devin o crema uniforma....
citeste mai mult
Ultimele articole postate
Cea mai mare ceapa din Romania
Gogosi cu cartofi In 2007 in Turda, 13 femei au reusit sa impleteasca o funie de 176,2 metri de ceapa rosie, cu o greutate de 600 kilograme si au reusit sa doboare recordul din 2006 (unde 15 persoane au realizat o funie de 137 de metri de ceapa rosie).
Tabasco
Gogosi cu cartofi
Tabasco este un sos preparat din ardeiiute, otet, sare, zahar si arome. Se comercializeaza imbuteliat in sticle, dinel folosindu-se doar cateva picaturi pentru condimentarea mancarurilor, acarnii si a anumitor tipuri de cocktailuri.
Dieta Monicai Anghel
Gogosi cu cartofi 3 ZILE DE CARNE -carne pe gratar sau fiarta: pui, vita chiar si porc; se pot manca si mezeluri: parizer, cremwursti, sunca de Praga 3 ZILE DE LACTATE -iaurt : fara fructe, lapte......
Intrebarea zilei

Newsletter Proretete.ro


Nume


E-mail


SEO