a scris: Pandispan cu branza de vaci
Total retete publicate: 72 Retete culinare
Trimite pe  
close

Trimite

Poti trimite la maxim 5 prieteni simultan

Pandispan cu branza de vaci

2811 vizite
3 comentarii

Nota 4.23 din 38 voturi

Nota 4.23/5 din 38 voturi

 

Panificatie si patiserie : Pandispan cu branza de vaci

Pandispan cu branza de vaci
Pandispan cu branza de vaci

Pandispan cu branza de vaci Ingrediente necesare pentru a prepara
Pandispan cu branza de vaci

10 oua

10 linguri de zahar

Coaja rasa de lamaie

Esenta de lamaie

Esenta de vanilie

10 linguri de faina

Branza de vaci

Zahar pudra

Zahar vanilat

2 linguri de ulei

Sare

Pandispan cu branza de vaci Timp de preparare
1 ora si 25 min
Pandispan cu branza de vaci Complexitate
redusa
Pandispan cu branza de vaci Mod de preparare
Pandispan cu branza de vaci

Reteta Pandispan cu branza de vaci: Se separa albusurile de galbenusuri, dupa care albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul. Apoi se adauga galbenusurile, apoi faina cate putin si se adauga sare cu esenta de vanilie. Branza de vaci se amesteca cu coaja rasa de lamaie si zaharul vanilat. Se unge tava cu ulei si se tapeaza cu faina. Se pune un strat de compozitie, apoi branza si deasupra se toarna restul de compozitie. Tava se baga la cuptor, la foc potrivit cam 45 minute. Dupa aia se scotae, se rastoarna pe un servetel curat si se aseaza cateva minute pe o parte, dupa care se aseaza normal. Se presara zaharul pudra.

Pofta buna la Reteta Pandispan cu branza de vaci!

Pandispan cu branza de vaci

Comentarii la Reteta culinara:
Pandispan cu branza de vaci

Pandispan cu branza de vaci
   Postat de Alina la 27.09.2011, 15:06
Interesant
Adauga un comentariu
Reteta zilei
Reteta Capsuni in ciocolata: 1. Fulgii de ciocolata neagra se topesc la bain marie pana devin o crema uniforma....
citeste mai mult
Intrebarea zilei

Newsletter Proretete.ro


Nume


E-mail


SEO