Articole din categoria Panificatie si patiserie

Prajitura cu branza de vaci

Prajitura cu branza de vaci

Reteta Prajitura cu branza de vaci: 1. Drojdia se inmoaie cu apa calda....
postat la : 06 martie 2012
4889 vizite
1 comentariu
Detalii
Pizza calzzone

Pizza calzzone

Reteta Pizza calzzone: 1. Mierea se pune intr-un bol peste care se toarna apa apoi se pune drojdia si se lasa pana apar bule....
postat la : 05 martie 2012
2027 vizite
1 comentariu
Detalii
Quiche cu ciuperci si bacon

Quiche cu ciuperci si bacon

Reteta Quiche cu ciuperci si bacon: 1. Baconul se caleste apoi se scoate pe o farfurie....
postat la : 10 februarie 2012
2346 vizite
1 comentariu
Detalii
Placinta cu cartofi in forma de inima

Placinta cu cartofi in forma de inima

Reteta Placinta cu cartofi in forma de inima: 1. Cartofii se taie in cuburi si e pun intr-o tava unsa cu ulei, peste care se pun 2 catei de usturoi pisat, cimbrul verde, sare,......
postat la : 10 februarie 2012
2259 vizite
1 comentariu
Detalii
Focaccia cu masline

Focaccia cu masline

Reteta Focaccia cu masline: 1. Drojdia se inmoaie cu apa si se lasa 10 minute....
postat la : 26 ianuarie 2012
2249 vizite
1 comentariu
Detalii
Chifle cu rozmarin si ceapa

Chifle cu rozmarin si ceapa

Reteta Chifle cu rozmarin si ceapa: 1. Ceapa se taie julien si usturoiul marunt si se pun la calit in ulei si unt, la foc mediu. Se lasa 15-20 de minute. Apoi se lasa sa se......
postat la : 24 ianuarie 2012
1315 vizite
1 comentariu
Detalii
Mucenici muntenesti

Mucenici muntenesti

Reteta Mucenici muntenesti de post: se fac din aluatul de paine colacei in forma de opt. Se pun in tava tapetata cu faina si se lasa sa creasca. Se ung cu ou si se coc la foc......
postat la : 20 ianuarie 2012
9488 vizite
7 comentarii
Detalii
Triunghiuri cu mere si scortisoara

Triunghiuri cu mere si scortisoara

Reteta Triunghiuri cu mere si scortisoara: 1. Faina se amesteca cu zaharul, sarea si praful de copt....
postat la : 14 ianuarie 2012
2413 vizite
2 comentarii
Detalii
Prajitura cu nuca de cocos si lamaie

Prajitura cu nuca de cocos si lamaie

Reteta Prajitura cu nuca de cocos si lamaie: 1. Faina, zaharul pudra, fulgii de nuca de cocos si sarea se amesteca....
postat la : 14 ianuarie 2012
5312 vizite
2 comentarii
Detalii
Chifle braziliene

Chifle braziliene

Reteta Chifle braziliene: 1. Laptele, apa, sarea si uleiul se mesteca si pune la foc mic pana in momentul cand se atinge punctul de fierbere. Apoi se stinge focul si se lasa sa se......
postat la : 13 ianuarie 2012
1878 vizite
2 comentarii
Detalii
Reteta zilei
Reteta Capsuni in ciocolata: 1. Fulgii de ciocolata neagra se topesc la bain marie pana devin o crema uniforma....
citeste mai mult
Ultimele articole postate
Cea mai mare ceapa din Romania
Chifle braziliene In 2007 in Turda, 13 femei au reusit sa impleteasca o funie de 176,2 metri de ceapa rosie, cu o greutate de 600 kilograme si au reusit sa doboare recordul din 2006 (unde 15 persoane au realizat o funie de 137 de metri de ceapa rosie).
Tabasco
Chifle braziliene
Tabasco este un sos preparat din ardeiiute, otet, sare, zahar si arome. Se comercializeaza imbuteliat in sticle, dinel folosindu-se doar cateva picaturi pentru condimentarea mancarurilor, acarnii si a anumitor tipuri de cocktailuri.
Dieta Monicai Anghel
Chifle braziliene 3 ZILE DE CARNE -carne pe gratar sau fiarta: pui, vita chiar si porc; se pot manca si mezeluri: parizer, cremwursti, sunca de Praga 3 ZILE DE LACTATE -iaurt : fara fructe, lapte......
Intrebarea zilei

Newsletter Proretete.ro


Nume


E-mail


SEO