Articole din categoria Fripturi

Piept de pui umplut cu ciuperci, ciuperci umplute si ardei copti

Piept de pui umplut cu ciuperci, ciuperci umplute si ardei copti

Pentru puiul umplut: se bat feliile de piept de pui, cate o 1/2 piept de pui/portie); (sa fie cat mai subtiri), se vor umple cu urmatoarea compozitie: Se curata ciupercile, se......
postat la : 20 martie 2012
2200 vizite
0 comentarii
Detalii
Frigarui cu creveti si ananas

Frigarui cu creveti si ananas

Reteta Frigarui cu creveti si ananas: 1. Sosul de soia se amesteca cu ceapa verde taiata marunt, zaharul, usturoiul tocat, sucul de ananas, zeama de lamaie si sarea....
postat la : 29 decembrie 2011
2281 vizite
0 comentarii
Detalii
Friptura de porc cu mere si ceapa

Friptura de porc cu mere si ceapa

Reteta Friptura de porc cu mere si ceapa: 1. Carnea se pune la fript intr-o oala mare in ulei de masline....
postat la : 01 decembrie 2011
2878 vizite
2 comentarii
Detalii
Miel pane cu sos de rosii si paste

Miel pane cu sos de rosii si paste

Reteta Miel pane cu sos de rosii si paste: 1. Patele se fierb in apa cu sare timp de 15-20 de minute apoi se scurg bine....
postat la : 21 noiembrie 2011
2923 vizite
4 comentarii
Detalii
Frigarui de porc cu mamaliguta

Frigarui de porc cu mamaliguta

Reteta Frigarui de porc cu mamaliguta: 1. Intr-un castron se amesteca 40 ml de ulei de masline cu caperele si se lasa cateva minute sa se marineze....
postat la : 21 noiembrie 2011
2727 vizite
1 comentariu
Detalii
Coaste de porc gratinate

Coaste de porc gratinate

Reteta Coaste de porc gratinate: 1. Coastele se prajesc in ulei....
postat la : 21 noiembrie 2011
2637 vizite
1 comentariu
Detalii
Frigarui cu carne de porc

Frigarui cu carne de porc

Reteta Frigarui cu carne de porc: 1. Apa se amesteca cu zeama de lamaie....
postat la : 31 octombrie 2011
2557 vizite
2 comentarii
Detalii
Escalop cu legume gratinate

Escalop cu legume gratinate

Reteta Escalop cu legume gratinate: se pun boabele de ienupar si de piper pe un fund de lemn, si se piseaza cu ciocanul de snitele. Se amesteca cu usturoiul si frunzulitele de......
postat la : 11 iulie 2011
4200 vizite
8 comentarii
Detalii
Vitel cu brandy si pepene galben

Vitel cu brandy si pepene galben

Reteta Vitel cu brady si pepene galben: se taie pepenele jumatate, se curata de seminte si, cu ajutorul unei lingurite (sau cu o cupa speciala), se decupeaza bilute din pulpa. Se......
postat la : 06 iulie 2011
3986 vizite
5 comentarii
Detalii
Purcel cu dovlecei

Purcel cu dovlecei

Reteta Purcel cu dovlecei: se taie carnea de purcel cuburi cu latura de circa 1 cm. Se curata ceapa si se taie rondele subtiri. Se caleste ceapa intr-un wok (sau intr-o tigaie......
postat la : 06 iulie 2011
3159 vizite
5 comentarii
Detalii
Reteta zilei
Reteta Capsuni in ciocolata: 1. Fulgii de ciocolata neagra se topesc la bain marie pana devin o crema uniforma....
citeste mai mult
Ultimele articole postate
Cea mai mare ceapa din Romania
Purcel cu dovlecei In 2007 in Turda, 13 femei au reusit sa impleteasca o funie de 176,2 metri de ceapa rosie, cu o greutate de 600 kilograme si au reusit sa doboare recordul din 2006 (unde 15 persoane au realizat o funie de 137 de metri de ceapa rosie).
Tabasco
Purcel cu dovlecei
Tabasco este un sos preparat din ardeiiute, otet, sare, zahar si arome. Se comercializeaza imbuteliat in sticle, dinel folosindu-se doar cateva picaturi pentru condimentarea mancarurilor, acarnii si a anumitor tipuri de cocktailuri.
Dieta Monicai Anghel
Purcel cu dovlecei 3 ZILE DE CARNE -carne pe gratar sau fiarta: pui, vita chiar si porc; se pot manca si mezeluri: parizer, cremwursti, sunca de Praga 3 ZILE DE LACTATE -iaurt : fara fructe, lapte......
Intrebarea zilei

Newsletter Proretete.ro


Nume


E-mail


SEO