a scris: Pandispan
Total retete publicate: 40 Retete culinare
Trimite pe  
close

Trimite

Poti trimite la maxim 5 prieteni simultan

Pandispan

1747 vizite
4 comentarii

Nota 4.37 din 37 voturi

Nota 4.37/5 din 37 voturi

 

Dulciuri : Pandispan

Pandispan
Pandispan

Pandispan Ingrediente necesare pentru a prepara
Pandispan

7 oua

2 cesti de faina

2 cesti de zahar

5 linguri de ulei

coaja si zeama de la o lamaie

2 linguri de margarina

Pandispan Timp de preparare
1 ora si 10 min
Pandispan Complexitate
redusa
Pandispan Mod de preparare
Pandispan

Reteta Pandispan: se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu zaharul adaugat treptat. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, iar apoi se rastoarna peste albusuri. La final se aduaga faina turnata usor, zeama si coaja de lamaie si se amesteca usor. Compozitia se rastoarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru 40-45 de minute.

Pofta buna la Reteta Pandispan

Pandispan

Retete Culinare similare cu:
Pandispan

Pandispan cu smantana Pandispan cu smantana
1972 vizite 1 comentariu
Fursecuri bicolore de Craciun Fursecuri bicolore de Craciun
3730 vizite 9 comentarii
Biscuiti simpli Biscuiti simpli
1710 vizite 4 comentarii
Mucenici muntenesti Mucenici muntenesti
7106 vizite 7 comentarii
Blinele (reteta ruseasca) Blinele (reteta ruseasca)
4579 vizite 6 comentarii
Tarta cu pere Tarta cu pere
866 vizite 2 comentarii
Panettone Panettone
1906 vizite 4 comentarii
Prajitura cu nuca de cocos Prajitura cu nuca de cocos
1838 vizite 3 comentarii
Toate retetele
Pandispan

Comentarii la Reteta culinara:
Pandispan

Pandispan
   Postat de Andrada la 29.08.2011, 12:25
Este preferatul meu.
Pandispan
   Postat de Maricica la 22.08.2011, 12:19
A iesit super pufos si gustos. Data viitoare il voi folosi ca blat de tort.
Pandispan
   Postat de Lucia la 28.07.2011, 15:12
mamaaaaaaaaa........... reteta asta mi-a mers direct la inima
Pandispan
   Postat de Maria Ana la 17.06.2011, 00:20
Ador Pandispanul!
Adauga un comentariu
Reteta zilei
Reteta Capsuni in ciocolata: 1. Fulgii de ciocolata neagra se topesc la bain marie pana devin o crema uniforma....
citeste mai mult
Intrebarea zilei

Newsletter Proretete.ro


Nume


E-mail


SEO