Trimite pe  
close

Trimite

Poti trimite la maxim 5 prieteni simultan

Unde iesim la gratar vara asta

3260 vizite
1 comentariu

Nota 4.37 din 32 voturi

Nota 4.37/5 din 32 voturi

 

Articole : Unde iesim la gratar vara asta

Unde iesim la gratar vara asta


Bucurestiul este un oras agitat, poluat, plin de praf si zgomot, cu prea putine spatii verzi amenajate pentru a te relaxa si pentru a-ti petrece timpul liber cu familia sau prietenii la un gratar. Cand vine vorba de gratar, unii aleg sa-l faca in spatele blocului sau, pe balcon, in cazul unora, care au balcoane mari si  deschise. Acest lucru fiind un prilej de cearta cu vecinii, si in consecinta, gratar ratat.
 
Deci, noi unde mai mergem sa facem un gratar?
Nu de mult timp, primaria sectorului 4 a menajat singurul parc dotat cu gratare din Bucuresti, situat in spatele Palatului Copiilor. Acest parc cuprinde 40 de gratare, mese de lemn cu butuci pe post de scaune, foisoare si tomberoane. 
 
Avantajul acestei locatii este ca nu trebuie sa-ti aduci gratar de acasa, daca esti rapid sa prinzi unul, si este mai aproape de casa, daca stai in zona. Locul este aglomerat in week-end si dispune si de spatii amenajate de joaca si apartate de fitness. 
 
Alte locatii de gratar situate langa Bucuresti sunt
 
Complexul Pustnicul
Este situat langa padurea Branesti, pe dn 3 in directia Pantelimon, inainte de Branesti, la trecerea peste calea ferata, se face dreapta, si se trece pe sub pod. Intrarea se plateste.
 
Padurea Cernica
Padurea Cernica este situata la 14 kilometri de Bucuresti si este la iesirea din Pantelimon, spre hotel Lebada. Aici se poate pescui dar locul aglomerat si plin de gunoaie.
 
Calugareni
Se ajunge pe dn5, spre Giurgiu, la intersectia Comana / Singureni se face dreapta spre Singureni si inainte de a intra in localitatea Cranguri se face un drum la stanga pana la padure.  Este destul de departe de Bucuresti dar este mai linistit, se poate pescui, mai putina lume (probabil din cauza distantei) si implicit mai putine gunoie. Dar merita efortul pentru ua petrece o zi relaxanta departe de agitatia Bucurestiului. Dezavantajul este ca drumul de la intersectie pana la locatie este prost.
 
Padurea Snagov
Se afla la 40 de km de Bucuresti si see ajunge pe dn 1 si se face dreapta spre satul Snagov. Pe lacul din padure se pot practica diverse spoturi nautice, se pot face plimbari de agrement si se poate pescui.
 
Padurea Bragadiru
De pe Calea Rahovei, spre iesire spre Alexandria. Aici sunt amenajate locuri speciale pentru gratar, terenuri de fotbal si de tenis si locuri de joaca pentru copii.
 
Padurea Baneasa
Situata la 10 kilometri de Bucuresti, este destul d aglomerata, mai ales la sfarsitul saptamanii si plina de gunoaie.
 
Malul Argesului
Se ajunge pe dn5, spre Giurgiu si se afla inainte de podul de pe Arges. 
 
Din pacate, locurile penru gratar sunt putine, pentru a ajunge acolo iti trebuie masina si sunt pilne de gunoaie, desi foarte multi aleg aceste locatii.
 
Surse: www.apropo.ro
          www.acasa.ro
          www.pixme.org
          www.ghid-az.ro

Unde iesim la gratar vara asta

Comentarii la Reteta culinara:
Unde iesim la gratar vara asta

Unde iesim la gratar vara asta
   Postat de Caty la 14.10.2011, 15:08
Un articol de efect
Adauga un comentariu
Reteta zilei
Reteta Capsuni in ciocolata: 1. Fulgii de ciocolata neagra se topesc la bain marie pana devin o crema uniforma....
citeste mai mult
Intrebarea zilei

Newsletter Proretete.ro


Nume


E-mail


SEO