Articole din categoria Aperitive

Dovlecei cu parmezan la cuptor

Dovlecei cu parmezan la cuptor

Reteta Dovlecei cu parmezan la cuptor: 1. Dovleceii se taie in forma de semiluna si se amesteca cu ceapa taiata marunt, usturoiul zdrobit, branza de capra si condimentele....
postat la : 07 aprilie 2012
6339 vizite
1 comentariu
Detalii
Placinta cu spanac si branza

Placinta cu spanac si branza

Blatul: amestecam faina, laptele, ouale, uleiul si praful de copt. Este un aluat moale - asemenea unei smantani groase. Turnam 1/2 din aluat intr-o tava (eventual tava pentru......
postat la : 20 martie 2012
2624 vizite
2 comentarii
Detalii
Ursuleti cu branza

Ursuleti cu branza

Se amesteca faina cu ouale, adaugam branza razuita, untul taiat cubulete si putina sare. Intindem aluatul de 1 cm., apoi il taiem cu o forma ( am ales forma de ursulet), si le vom......
postat la : 20 martie 2012
1709 vizite
0 comentarii
Detalii
Rulouri aperitiv

Rulouri aperitiv

Reteta Rulouri aperitiv: 1. Se prepara sosul din ingredientele enumerate....
postat la : 20 martie 2012
4248 vizite
1 comentariu
Detalii
Cus cus cu sofran

Cus cus cu sofran

Reteta Cus cus cu sofran: 1. Sofranul se inmoaie cu ¼ ceasca de apa fierbinte si se lasa 5 minute....
postat la : 06 martie 2012
2476 vizite
1 comentariu
Detalii
Ou ochi in paine

Ou ochi in paine

Reteta Ou ochi in paine: 1. Cu ajutorul unei forme pentru prajituri se face un spatiu in centrul felii de paine....
postat la : 05 martie 2012
3073 vizite
1 comentariu
Detalii
Budinca de paine

Budinca de paine

Reteta Budinca de paine: 1. Painea se taie in cuburi si se pune intr-un recipient mai adanc....
postat la : 02 martie 2012
3127 vizite
1 comentariu
Detalii
Briose aperitiv II

Briose aperitiv II

Reteta Briose aperitiv: 1. Painea se pune intr-o tava si se da pentru 10 minute la cuptor, la 150 grade Celsius sa se usuce....
postat la : 02 martie 2012
4036 vizite
1 comentariu
Detalii
Sparanghel la cuptor

Sparanghel la cuptor

Reteta Sparanghel la cuptor: 1. Sparanghelului i se taie partea de jos, mai groasa....
postat la : 02 martie 2012
4166 vizite
3 comentarii
Detalii
Gustari cu branza si verdeturi

Gustari cu branza si verdeturi

Reteta Gustari cu branza si verdeturi: 1. Intr-un blender verdeturile tocate se amesteca cu uleiul, parmezanul si usturoiul....
postat la : 20 februarie 2012
2896 vizite
3 comentarii
Detalii
Reteta zilei
Reteta Capsuni in ciocolata: 1. Fulgii de ciocolata neagra se topesc la bain marie pana devin o crema uniforma....
citeste mai mult
Ultimele articole postate
Cea mai mare ceapa din Romania
Gustari cu branza si verdeturi In 2007 in Turda, 13 femei au reusit sa impleteasca o funie de 176,2 metri de ceapa rosie, cu o greutate de 600 kilograme si au reusit sa doboare recordul din 2006 (unde 15 persoane au realizat o funie de 137 de metri de ceapa rosie).
Tabasco
Gustari cu branza si verdeturi
Tabasco este un sos preparat din ardeiiute, otet, sare, zahar si arome. Se comercializeaza imbuteliat in sticle, dinel folosindu-se doar cateva picaturi pentru condimentarea mancarurilor, acarnii si a anumitor tipuri de cocktailuri.
Dieta Monicai Anghel
Gustari cu branza si verdeturi 3 ZILE DE CARNE -carne pe gratar sau fiarta: pui, vita chiar si porc; se pot manca si mezeluri: parizer, cremwursti, sunca de Praga 3 ZILE DE LACTATE -iaurt : fara fructe, lapte......
Intrebarea zilei

Newsletter Proretete.ro


Nume


E-mail


SEO